dinsdag 8 oktober 2013

Dinsdag 8 oktober, van Las Vegas naar Death Valley

We zouden vanmorgen vroeg vertrekken om door Death Valley naar onze volgende overnachtingsplaats te rijden maar omdat de Nationale Parken nog steeds gesloten zijn zijn we met ons kaartje voor de Deuce, de stripbus, eerst nog even opnieuw "de Strip" op gegaan. Het weer was beter dan gisteren, toen was het de hele dag bewolkt. Vandaag scheen het zonnetje weer uitbundig. Dan ziet alles er toch vrolijker uit. Dus nog even wat nieuwe foto's gemaakt van al die pracht en praal en gekkigheid in Vegas. Ik ga de herrie van al die casino's nog missen.....

Hotel New York, New York


Hotel Paris
 Hotel Mirage

Hotel Ceasar's Palace
 
 
Hotel Planet Hollywood

Hotel Bellagio

Uiteindelijk vertrokken we rond 13.00 uur uit Las Vegas, op weg naar Panamint Springs, gelegen aan de westkant van Death Valley NP. We hadden ons erop ingesteld dat alle uitkijkpunten wel dicht zouden zijn en dat we alleen maar de doorgaande route konden afrijden zonder te stoppen. Toen we langs Dantes View kwamen was dat idd afgesloten maar Zabriskies Point was gewoon toegankelijk. Zodoende konden we toch nog iets meer meepakken dan alleen de doorgaande route.



Verder op de route waren alle wandelroutes dicht, ook de weg die naar Badwater loopt helaas. Maar de zandduinen waren wel weer toegankelijk. Een prachtig gezicht!







Om 17.30 uur kwamen we aan bij het Panamint Spring Resort. Het stelt niet veel voor hier. We hebben een bed, douche en wc maar daar is dan ook alles mee gezegd. Gelukkig nog een beetje internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten